Anglická gravy omáčka

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Anglická gravy omáčka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Velká Británie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V hrnci rozpustíme 3 lžíce másla.

Mezitím nakrájíme červené cibule nadrobno a osmažíme na másle na mírném ohni asi 10 minut, aby dostaly hnědou barvu. Když jsou hnědé, přidáme 4 lžíce vinného octa a po jeho odpaření přidáme 1 litr vody a 2 bujóny a okořeníme bazalkou,tymiánem, rozmarýnem(nebo můžeme použít provensálské koření a solí. Omáčku necháme zhoustnout a provařit. Poté ji propasírujeme přes cedník nebo rozmixujeme tyčovým mixérem. Omáčka je výborná s bramborovou kaší a párečky nebo jako omáčka s hovězímu masu s Yorkshire Puddingem. Viz recept zde.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist